© ema

© ema

1 / 2

K3-droom van Supertess (4) gaat in vervulling

Een liveshow bijwonen van haar grote idolen van K3. Dat zou voor SuperTess, een vierjarig meisje met leukemie uit Ravels, een gedroomd kerstgeschenk zijn. Alleen zijn alle tickets voor dit jaar al uitverkocht. Vrienden deden een ultieme oproep aan Studio 100. Mét succes, want Tess is aan een ticket geraakt. "We kunnen bij deze laten weten dat SuperTess naar een K3 show zal gaan!", klinkt het op haar Facebookpagina.

Eddy Meulemans

Tess Van de Pol (4) uit Ravels vecht al bijna heel haar leven tegen leukemie. Na drie lange jaren van intensieve chemobehandelingen, opeenvolgende kuren met zware medicijnen en een beenmergtransplantatie werden er vorige maand plots opnieuw kwaadaardige kankercellen in haar bloed gevonden. “SuperTessje zal deze strijd niet meer winnen”, schreef mama Anouk Verheijen meteen na de diagnose op haar facebookpagina. “Ons meisje krijgt nu chemopillen. Dat geeft ons wat extra tijd om samen nog leuke dingen te doen.”

Een van die leuke dingen, misschien wel het aller-allerleukste, is een liveoptreden meemaken van K3. “SuperTess is een superfan van K3”, weten Katrien Wils (36) en Anja Willemsen (45) van kinderdagverblijf Dol-Fijn, vrienden van de familie. “De uitzendingen van K3 zoekt K3 op VTM heeft ze vanop haar ziektebed altijd met spanning en enthousiasme gevolgd. Het zou voor haar een droom zijn om de nieuwe meisjes Hanne, Klaasje en Marthe eens in het echt te zien optreden, samen met Karen, Kristel en Josje.”

Ann Janssens van Studio 100 wil de ultieme wensdroom van SuperTess zeker ter harte nemen. “Wij krijgen wel vaker zulke aanvragen”, zegt ze. “Maar normaal werken we daarvoor samen met Make-A-Wish, de organisatie die de wensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Maar als het dringend is, zijn we zeker bereid om een snellere oplossing te zoeken en willen we zelfs proberen om voor het meisje nog een meet-and-greet te regelen.”

Zaterdagnamiddag ging Tess haar droom in vervulling. Op haar Facebookpagina werd het heuglijke nieuws medegedeeld. "We kunnen bij deze laten weten dat SuperTess naar een K3 show zal gaan!", klinkt het enthousiast.

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Aangeboden door onze partners

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Ravels in als startgemeente.

Nu in het nieuws