Van den Brom: "Hazard kan ons iets extra's brengen"

Anderlechtrainer John van den Brom heeft vrijdag tijdens zijn wekelijks persbabbel het onderwerp Thorgan Hazard niet kunnen ontwijken.

jatimmermans

De middenvelder van Zulte Waregem, en topfavoriet voor de Gouden Schoen, zou bijzonder dicht bij een overgang naar het Astridpark staan. Trainer Van den Brom zou hem alvast met open armen ontvangen. "Hij kan iets extra's brengen", zei de Nederlander.

Thorgan Hazard zei woensdagavond na de bekerwedstrijd Cercle Brugge - Zulte Waregem dat Anderlecht qua niveau een stap vooruit zou zijn. "Dat is ook zo", zegt Van den Brom. "Dat weten jullie toch ook? De titel blijft ons doel, dat was in het begin van het seizoen zo, en daar is niets aan veranderd." Dat de middenvelder van Essevee welkom is in de kern van de Nederlander, leed geen twijfel. "Of hij een meerwaarde zou zijn? Uiteraard! Thorgan kan iets extra's brengen, en dat is waar we naar op zoek zijn."

Veel uitgaande transferbewegingen hoeven deze maand niet meer verwacht te worden in het Astridpark. "Zolang er niemand bijkomt, mag er van mijn spelersgroep niemand vertrekken."

"Kouyaté mag niét weg"

Het gerucht gaat dat er voor Cheikhou Kouyaté een bod van een Engelse club zou zijn. "Cheikhou mag niét weg. Je beste centrale verdediger laten vertrekken zou een fout signaal zijn op dit moment", aldus de Nederlander, die zondag tegen KV Mechelen op al zijn spelers kan rekenen. "Iedereen is fit, ook Cyriac. Hij verliet woensdag de training, maar kon vandaag alweer aansluiten."

Foto: John van den Brom op training

Foto Photo News

Volg het nieuws over John van den Brom overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws