Van den Brom: "Blessure Suárez is flinke domper"

Anderlecht-coach John van den Brom heeft zondag net voor de aftrap van de klassieker tussen Paars-Wit en Standard wat meer duiding gegeven over de zware knieblessure van Matías Suárez. De Argentijnse spits scheurde zaterdag op de laatste training de voorste kruisband van zijn knie en mist de rest van het seizoen.

jatimmermans

"De blessure van Mati kwam er echt uit het niets", verduidelijkte van den Brom voor de camera's van Sporting Telenet. "In het afsluitende wedstrijdje in de slotfase van de laatste training bleef Mati plots in het gras steken, er was geen fysiek contact met iemand. Ik stond in de buurt en hoorde meteen dat het mis was", aldus de Nederlander.

"Het was al snel duidelijk dat hij een zware blessure had opgelopen, dat werd vanochtend ook bevestigd tijdens een 'second opinion'. Dit is alvast een heel triest moment en een flinke domper, voor Mati zelf én voor het team. De gelatenheid in de groep na het voorval was echt voelbaar", klonk het bij van den Brom.

De blessure voor Suárez is een nieuwe klap voor Paars-Wit, dat woensdag in de Champions League nog een 0-5 pandoering kreeg van Paris Saint-Germain.

Foto Belga

Volg het nieuws over John van den Brom overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws