Van den Brom: "Biglia heeft me gebeld"

Anderlecht heeft zich woensdag geplaatst voor de halve finales van de Belgische voetbalbeker. Het won in de terugwedstrijd op eigen veld met 1-0 van AA Gent (heen 1-1) en mag zich opmaken voor een dubbele confrontatie met Racing Genk in de halve finales.

jrosquin

Paars-Wit deed het tegen de Buffalo's zonder zijn kapitein Lucas Biglia, maar de Argentijn heeft woensdag zelf wel een teken van leven gegeven.

"Ik heb woensdag contact gehad met Lucas Biglia", vertelde coach John van den Brom aan Sporza. "Hij wenste ons succes met de bekermatch, maar wat we voor de rest gezegd hebben blijft tussen ons. Waar ik vooral blij om ben is dat hij zelf contact heeft opgenomen", klinkt het.

De 26-jarige middenvelder bleef zonder te verwittigen weg van de stage van de Brusselaars in het Turkse Belek. Na enkele dagen radiostilte raakte via zijn entourage bekend dat hij ziek was. Biglia speelt sinds 2006 voor Anderlecht. Hij liet al meermaals verstaan op een transfer naar een grotere competitie te azen.

Van den Brom maakte zich overigens sterk dat hij de middenvelder snel weer kan inpassen in zijn basisteam. "Lucas heeft me gezegd dat hij zo snel mogelijk probeert terug te keren. Hopelijk doet hij dat ook", zei de Nederlandse coach.

Foto: Belga

Volg het nieuws over Anderlecht overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws