Van den Brom: "Vervanger van Biglia staat klaar"

Met de winterstop in aantocht trekt de wintermercato zich stilaan op gang. Bij Anderlecht houden ze er steeds meer rekening mee dat ze hun aanvoerder Lucas Biglia in januari kwijt zijn. "Maar zijn vervanger staat al voor de deur", sust John van den Brom.

jatimmermans

Begin deze week liet Lucas Biglia (foto) in nauwelijks bedekte termen verstaan dat hij in januari graag andere - lees warmere - oorden wil opzoeken. Vooral Italiaanse clubs zouden op de Argentijnse aanvoerder van Anderlecht azen. John van den Brom beseft dat hij Biglia binnen enkele weken mogelijk kwijt is. "Ik hou al lang rekening met een vertrek van Biglia", vertelt John van den Brom. "Dat hij daar als aanvoerder openlijk voor uitkomt stoort mij niet. Ik zou er meer problemen mee hebben mocht hij stiekem zijn transfer voorbereiden. Laat een ding duidelijk zijn: hij moet niet ten koste van alles weg.

Als er een speler is die ik graag wil houden, dan is het Lucky wel. Door de gelimiteerde transfersom die in zijn contract is opgenomen (8 miljoen euro, red) kunnen we hem echter niet tegenhouden. Maar de vervanger van Biglia staat bij wijze van spreken al voor de deur. Ik heb trouwens geen schrik voor de komende transferperiode. Willen vertrekken is een ding. Kunnen vertrekken is nog een andere zaak. Wij gaan geen uitverkoop houden."

ALEL

Foto Belga

Volg het nieuws over John van den Brom overal.

Download de GVA-nieuwsapp

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws