PVDA Willebroek steunt kieslijst EOS

De Willebroekse afdeling van de Partij van de Arbeid maakt duidelijk dat ze bij de de gemeenteraadsverkiezingen niet zelf opkomen, maar opgaan in de bredere progressieve beweging van EOS. (Ecologisch, onafhankelijk en sociaal).

boey jan

"Door op te komen met EOS kunnen we door alle krachten links van Sp.a en Groen! te verenigen hopelijk met een volledige lijst opkomen en minstens een zetel halen. Eos biedt voldoende ruimte aan PVDA. Bovendien herkent PVDA Willebroek in de EOS-groep dezelfde gedrevenheid om de kleine man te verdedigen, zowel sociaal als ecologisch en om samen een gemeente op mensenmaat uit te bouwen,” aldus PVDA Voorzitter Jeroen Van Gyseghem. Hij verduidelijkt dat voor de provincieraad er wel een PVDA+ lijst komt.

Ook de eerste namen zijn bekend gemaakt: Jeroen Van Gyseghem (23) interimarbeider Alcon Couvreur, Jan Van Den Bogaert (22) Student Sociaal Werk, Yannick Van neck (26)? Master politieke wetenschappen en thesisstudent Geschiedenis en Freddy Van Aelst (62j) arbeider en vakbondsafgevaardigde New Holland Tractor.

Jan BOEY

Als eerste op de hoogte van wat er in jouw straat gebeurt?

Download de GVA-nieuwsapp en stel Regio in als startgemeente.

Gerelateerd

Nu in het nieuws