Baasje bouwt indrukwekkend paleis voor zijn trouwe viervoeters

Een gewoon hondenhok vond Aaron te saai voor zijn vier pitbulls. Hij bouwde een echt paleis met maar liefst drie verdiepingen. De totale kostprijs? Zo’n slordige € 1.250.

Twee jaar geleden besloot Aaron om een ‘huis’ te maken voor zijn honden. “Ik vond dat de honden een plaats voor zichzelf verdienden en hou ervan om dingen in elkaar te steken”, steekt hij van wal. “Ik zocht dus wat inspiratie online en kwam al snel tot het besluit dat het iets luxueus moest worden. Zo hebben de honden een eigen klein zwembad en is het hele paleis ook voorzien van camera’s. Zo kunnen mijn vrouw, kinderen en ik de pitbulls elk moment van de dag in de gaten houden”, gaat hij verder.

“Of mijn kinderen hier akkoord mee waren? Natuurlijk. Naarmate zij ouder worden, probeer ik meer tijd en aandacht te steken in de honden. Twee van de pitbulls houden er ook van om naar televisie te kijken. Eén van mijn kinderen vond het een goed idee om in het paleis dus ook een TV te installeren. Al vond ik dat er net een beetje over. Het totaalplaatje kost nu al zo’n €1.250.”

Door tica